Головна Новини Світ Решта світу Названа причина смерті екс-президента Єгипту Мубарака
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа причина смерті екс-президента Єгипту Мубарака

Колишній президент Хосні Мубарак помер в Каїрі 25 лютого

26 лютого 2020, 00:38 comments2211
Поділіться публікацією:
Названа причина смерті екс-президента Єгипту Мубарака

Екс-президент Єгипту Хосні Мубарак помер через хронічну ниркову недостатність. Про це повідомляє el-Watan.

Колишній президент Хосні Мубарак помер в Каїрі 25 лютого віці 91 року. У зв'язку з його смертю в країні оголошено триденний траур.

Колишній президент керував Єгиптом 30 років – з 1981 по 2011 рік. Він подав у відставку в 2011 році на тлі масових заворушень, був арештований і провів у в'язниці шість років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Єгипті у віці 91 року помер колишній президент країни Хосні Мубарак. Про це пише SkyNews Arabia з посиланням на джерело. Офіційної інформації на цей рахунок поки немає. Мубарак керував країною 1981-2011 роках. Він став президентом після того, як його попередник Анвар Садат був убитий ісламістами під час військового параду. За роки свого президентства Мубарак став одним з найбільших державних лідерів Близького Сходу. Прийшовши до влади в країні, знаходиться в ізоляції від арабського світу, Західної Європи та соціалістичного табору, мала конфлікти з усіма сусідніми державами, Мубарак зумів відновити позиції Єгипту на міжнародній арені. Двічі (у 1989 і 1993 роках) обирався головою Організації африканської єдності. Були відновлені дипломатичні відносини з усіма арабськими країнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.elwatan.com/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!