Головна Новини Світ Решта світу Жителі Румунії змели всі продукти з полиць через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Румунії змели всі продукти з полиць через коронавірус

У Румунії паніка через коронавірус, жителі країни почали змітати всі продукти з полиць магазинів

26 лютого 2020, 12:06 comments2186
Поділіться публікацією:
 Жителі Румунії змели всі продукти з полиць через коронавірус

Громадяни Румунії почали масово спустошувати полиці великих супермаркетів через побоювання подальшого поширення епідемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомило напередодні Romania TV.

Відзначається, що румуни вишикувалися в чергу після оголошення про те, що запасів продуктів достатньо і не варто впадати в паніку.

Так, міністр охорони здоров'я Віктор Костач повідомив, що в Румунії є карантинні центри по всій країні, в яких можна розмістити 3559 осіб, а у відділеннях інтенсивної терапії інфекційних лікарень є 90 місць.

Він додав, що громадяни не повинні панікувати і їм не потрібно запасатися їжею. Крім того, він заявив, що представники великих мереж супермаркетів в Румунії запевнили, що немає жодних проблем з продовольством.


Відразу після цієї заяви в магазинах утворилися величезні черги. Масово розкуповують консерви, крупи та інші продукти тривалого зберігання.

Представники великих мереж супермаркетів в Румунії підтвердили, що люди скуповуються, як в святкові дні і пообіцяли, що запаси скоро будуть відновлені.

Як повідомляло видання "Коментарі", з-за спалаху коронавіруса в Італії багатьох охопила паніка. І незважаючи на те, що в Римі ні жодного підтвердженого випадку інфікування цим вірусом немає, в Мережі з'явилося кумедне фото місцевої жительки. Замість того, щоб убезпечити себе за допомогою маски, літня жінка одягла на голову пакет для поїздки в громадському транспорті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!