Головна Новини Світ Решта світу Ватикан почне відпускати гріхи онлайн всім, хто пов'язаний з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ватикан почне відпускати гріхи онлайн всім, хто пов'язаний з коронавірусом

В умовах карантину та коронавірусу багато організацій переходять в онлайн — Ватикан не став винятком

21 березня 2020, 02:10 comments3102
Поділіться публікацією:
Ватикан почне відпускати гріхи онлайн всім, хто пов'язаний з коронавірусом

Апостольська пенитенциарія пробачила гріхи людям, які заразилися коронавірусом Covid-19, і медичним працівникам, яким доводиться працювати з хворобою і зараженими. Відповідний текст опублікувала прес-служба Ватикану.

У індульгенції також сказано, що всі постраждалі від нового коронавіруса Covid-19 можуть прагнути до Божого прощення. Також в тексті є інструкції про те, як цього досягти.

Серед іншого Ватикан пропонує онлайн-трансляцію Святої Меси, адже з-за розповсюдження коронавіруса Папа Римський просив віруючих в цілях безпеки не приходити на зібрання на площі Святого Петра.

Але одного онлайн-трансляції недостатньо. Треба ще прочитати певну кількість молитов. А тим, хто молиться за здоров'я і успіхи медичних працівників, рекомендують читати Святе Письмо протягом 30 хвилин.

На момент публікації найменшій державі світу Ватикані зареєстрований лише один випадок зараження коронавірусом. У всьому світі захворіли більше 275 тисяч чоловік, серед яких 11376 померли, а понад 90 тисяч одужали.

Як повідомляв портал "Коментарі", співачка Джамала збирається провести концерт онлайн і закликає українців дотримуватися карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!