Головна Новини Світ Решта світу "Гарем проти COVID-19": король Таїланду відправився на карантин з двома десятками наложниць
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гарем проти COVID-19": король Таїланду відправився на карантин з двома десятками наложниць

Тайський король Маха Вачиралонгкорн Рама покинув країну і виїхав до Німеччини для самоізоляції

31 березня 2020, 13:58 comments3127
Поділіться публікацією:
"Гарем проти COVID-19": король Таїланду відправився на карантин з двома десятками наложниць

Тайський 67-річний монарх Маха Вачиралонгкорн Рама, незважаючи на повне закриття авіасполучення країни, вирушив до Німеччини, щоб там "пересидіти" всесвітню пандемію COVID-19. Як повідомляють місцеві ЗМІ, з собою він прихопив близько двох десятків коханок.

Відомо, що на час карантину через пандемію коронавірусу він викупив всі номери чотиризіркового готелю Grand Hotel Sonnenbichl, який знаходиться в альпійському курортному місті Гарміш-Партенкірхен. Для в'їзду в ФРН, Рама отримав попередній дозвіл від влади країни, так як Німеччина тимчасово ізольована від зовнішнього світу у зв'язку з пандемією COVID-19.

Чи знаходиться поруч з Рамою 42-річна дружина, з якою він одружився в минулому році, громадськості поки невідомо.

Відзначається, що піддані Таїланду пишуть гнівні коментарі в соціальних мережах у зв'язку з вчинком короля, ставлячи риторичне запитання: "А чи потрібен нам тоді король?". При цьому за тайськими законами, за образу монарха загрожує тюремний термін – до 15 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спадкоємець британського престолу принц Чарльз одужав після виявлення в крові коронавіруса.

"Порадившись зі своїм лікарем, принц Уельський тепер знаходиться поза режиму самоізоляції", — наголошується в повідомленні Букінгемського палацу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!