Головна Новини Світ Решта світу Поки туристи на карантині: пляжі на Філіппінах заполонили медузи
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки туристи на карантині: пляжі на Філіппінах заполонили медузи

Пустельні пляжі Філіппін привертають все більше томатних медуз. Поки туристи на карантині, природа повертає належне їй по праву.

3 квітня 2020, 08:48 comments5167
Поділіться публікацією:
Поки туристи на карантині: пляжі на Філіппінах заполонили медузи

Поки туристи лишаються на карантині, природа відновлює справедливість. На пустельні пляжі Філіппін повернулися популяції томатних медуз. Унікальне видовище зафіксував австралійський вчений з Університету Гріффіта.

Томатними медуз називають через їх забарвлення, яка варіюється від рожевого до яскраво червоного. Тисячі таких морський біолог помітив поблизу пляжів Коронг Коронг, що на півночі Палавана. Ці істоти були буквально всюди. Здалеку вони, і справді, нагадують помідори.

До узбережжя Філіппін томатні медузи припливали і раніше, але траплялося це зазвичай в кінці січня і не в такій кількості. Але в цьому році все склалося для цих морських істот якнайкраще. По-перше, через зміни клімату вони стали активніше розмножуватися. По-друге, на пляжах майже немає людей: немає ні туристів, ні місцевих. Ніхто і ніщо не заважає спокійному існуванню медуз, а океанічна течія приносить їх до узбережжя все більше і більше. А ось човни і невеликі яхти, які час від часу з'являються в місцевих водах, здається, зовсім медуз не турбують. Вони продовжують активно розмножуватися.


Скачать видео

Через таку кількості томатних медуз, вода в океані біля узбережжя здається криваво червоною. Ризикнуть туристи тут купатися після скасування карантину чи ні, поки залишається загадкою.

Раніше "Коментарі" розповідали, коли українці зможуть побачити рожевий супермісяць.

Фото: Sheldon Rey Boco



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.newsweek.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!