Головна Новини Світ Решта світу Переваги карантину: коронавірус пішов на користь оливковим черепахам в Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Переваги карантину: коронавірус пішов на користь оливковим черепахам в Індії

За відсутності туристів на узбережжях Індії оливкові черепахи почали активно розмножуватися.

3 квітня 2020, 12:23 comments3537
Поділіться публікацією:
Переваги карантину: коронавірус пішов на користь оливковим черепахам в Індії

Карантин, який ввели в Індії через коронавірус, пішов на користь оливковим черепахам. Вони повернулися на пустельні пляжі, які раніше окупували туристи. Відео в своєму Twitter опублікував користувач Soumyajit Pattnaik.

Тепер ніщо не відволікає черепах від їхніх життєвих процесів. Морські мешканці почали активно розмножуватися. На узбережжя вони виповзають, щоб відкладати яйця. За приблизними підрахунками, за останні кілька днів вони відклали більш ніж 60 мільйонів яєць.

Особливо оливкові черепахи облюбували узбережжя в штаті Одіші. Для тутешніх місць настільки активний нерест — явище унікальне. Раніше черепах відлякували натовпи туристів. Тепер природа забрала у людей те, що належить їй по праву.

Також через карантин на узбережжях стало набагато менше браконьєрів, які раніше просто викопували черепашачі яйця і продавали їх на ринках.

Але все ж випробування для черепашок, які незабаром з'являться на світ, не закінчилися. Тепер їм потрібно буде пережити природний відбір. Якщо людський фактор майже виключений, завдяки коронавірусу, то хижаки нікуди не поділися. На суші морських черепах, що вилупилися, будуть підстерігати птахи й краби, потім їм доведеться змагатися з океанічною течією і постаратися не потрапити в пащу до морським хижаків.

Раніше "Коментарі" писали про те, що безлюдні узбережжя Філіппін заполонили томатні медузи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!