Головна Новини Світ Решта світу Лукашенко впевнений, що білоруси вмирають не від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко впевнений, що білоруси вмирають не від коронавірусу

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив сенсаційну заяву: в його країні не зареєстровано жодного випадку смерті від коронавірусу

13 квітня 2020, 17:05 comments2908
Поділіться публікацією:
Лукашенко впевнений, що білоруси вмирають не від коронавірусу

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив сенсаційну заяву: в його країні не зареєстровано жодного випадку смерті від коронавірусу. Лідер держави каже, що його народ вмирає не від вірусу, а від хронічних хвороб.

"У нас в країні не померла жодна людина від коронавірусу. Жодна! Вони померли від букету хронічних хвороб, які у них були, — каже Лукашенко. — Нехай навіть не переживають. Ніхто від коронавірусу в нашій країні не помре. Я публічно про це заявляю. Це моє тверде переконання, виходячи з аналізу не тільки минулих років... Ми вже знайшли комбінації ліків, щоб рятувати людей".

Незважаючи на те, що в Білорусі більше 3000 випадків та 29 смертей, карантин там вводити не будуть.

"І не треба їх заганяти в квартири, замикати їх там. Людина своїм життям розпоряджається сама. А ми повинні допомагати, що ми і робимо", — каже Лукашенко.

Нагадаємо, поки світ скасовує масові заходи і просить людей самоізолюватися, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що відвідає богослужіння на Великдень незважаючи ні на що.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!