Головна Новини Світ Решта світу В Індії натовпи людей вийшли на вулиці в очікуванні завершення карантину. Але це було помилкою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії натовпи людей вийшли на вулиці в очікуванні завершення карантину. Але це було помилкою

Прем'єр-міністр Індії анонсував продовження карантину до 3 травня

15 квітня 2020, 01:29 comments2267
Поділіться публікацією:
В Індії натовпи людей вийшли на вулиці в очікуванні завершення карантину. Але це було помилкою

В Індії незліченні натовпи людей вийшли на вулиці в очікуванні завершення карантину в країні з-за пандемії коронавіруса Covid-19, але поліція застосувала силу, щоб розігнати їх. Про це повідомили у виданні BBC.

Карантин в Індії повинен був закінчитися вже 15 квітня, тому люди вийшли на вулиці і сформувалися в натовп біля залізничної станції. Вони очікували завершення карантину і хотіли повернутися додому.

Однак прем'єр-міністр Індії анонсував продовження карантину в країні до 3 травня, а міністр внутрішніх справ Індії доручив поліції розігнати порушників карантину.

Очевидно, що натовпи людей не знали про ймовірне продовження карантину в країні і просто хотіли потрапити додому при першій можливості. Але опозиційні політики спробували повернути ситуацію в свою користь і заявили про протести через втрату роботи.

Карантин в Індії оголосили 24 березня і закрили більшість закладів і підприємств. Обмеження повинні були закінчитися 15 квітня, але тепер можуть бути продовжені до 3 травня.

Як повідомляв портал "Коментарі", Єгипет запустив безкоштовні онлайн-екскурсії по визначних пам'ятках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!