Головна Новини Світ Решта світу Тварини помітили відсутність людини в ранiше багатолюдних місцях і тепер відпочивають на пляжах і дорогах
commentss НОВИНИ Всі новини

Тварини помітили відсутність людини в ранiше багатолюдних місцях і тепер відпочивають на пляжах і дорогах

Крокодили розмістилися на пляжах, а тигри і леви зайняли дороги

17 квітня 2020, 20:28 comments3515
Поділіться публікацією:
Тварини помітили відсутність людини в ранiше багатолюдних місцях і тепер відпочивають на пляжах і дорогах

У період масової самоізоляції людей по всьому світу умовах карантину через пандемію коронавіруса Covid-19 деякі тварини помітили відсутність людей і вирішили зайняти їх територію. Про це повідомили у виданні DailyMail.

Леви з південноафриканського Національного парку Крюгера зайняли проїжджу частину, вирішивши відпочити в тих місцях, де раніше щодня проїжджали безліч туристів. Кілька днів тому тварин виявив місцевий рейнджер, який патрулював околиці.

У той же час велика кількість крокодилів зайняли пляжі в південно-західній частині Мексики, які уряд закрив ще кілька тижнів тому для стримування поширення коронавіруса Covid-19.

За інформацією видання, раніше хижаків в цих місцях бачили тільки рейнджери, в основному вночі. А тепер фотографи вирішили зафіксувати таку незвичність для сучасного світу, коли хижаки відвідують масові місця скупчення людей, нехай і в минулому.

Як повідомляв портал "Коментарі", шведська принцеса Софія почала працювати в лікарні для допомоги в боротьбі з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!