Головна Новини Світ Решта світу "Бог нам по справі стукнув по голові": Лукашенко виступив проти закриття церков для парафіян
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бог нам по справі стукнув по голові": Лукашенко виступив проти закриття церков для парафіян

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що коронавірус може бути наслідком відкидання людства від принципів моралі

21 квітня 2020, 11:25 comments3277
Поділіться публікацією:
"Бог нам по справі стукнув по голові": Лукашенко виступив проти закриття церков для парафіян

Незважаючи на спалах коронавірусу в Білорусі, президент Олександр Лукашенко з сином Миколою відвідав православний храм на Великдень і висловився проти закриття церков для парафіян. За словами лідера держави, Бог "по справі стукнув по голові" людям за допомогою пандемії, а білоруські влади обрали правильну тактику боротьби з COVID-19.

За інформацією агентства "БелТА", Лукашенко не вітає тих, хто закрив людям дорогу до храму.

“Я не вітаю такої політики. Ви знаєте мою позицію: ми ці віруси переживаємо кожен рік,— каже Лукашенко. — Завжди треба діяти згідно з обставинами: якщо потрібно надіти маску — одягніть, якщо потрібно іншим чином поберегтися — бережіть себе".

При цьому, судячи з фото, ні Лукашенко, ні його син, ні духовенство маски вирішили не одягати.

picture

Крім того, каже президент Білорусі, коронавірус може бути наслідком відкидання людства від принципів моралі.

"Це ненормально. Так і думаю, що, напевно, він (Бог, — ред.) нам по справі стукнув по голові. Кому більше, кому менше — ви посудіть самі, подивіться на світ, як розвивається цей психоз і хвороба. Більш того, поживемо — побачимо, хто і як використовує цю ситуацію в своїх цілях",— сказав Лукашенко.

Нагадаємо, в Білорусі офіційно підтвердили майже 5 тисяч випадків коронавірусу, однак президент Олександр Лукашенко розпорядився відновити навчальний процес. За словами Лукашенка, цей тиждень піде на "повільне втягування дітей до кінця тижня після Великодня в освітній процес".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!