Головна Новини Світ Решта світу Замість карантину: 2,3 млн білорусів на чолі з Лукашенком влаштували загальнонаціональний суботник
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість карантину: 2,3 млн білорусів на чолі з Лукашенком влаштували загальнонаціональний суботник

Незважаючи на зростання числа хворих на коронавірус, у Білорусі пройшов масштабний суботник по всій країні

25 квітня 2020, 18:36 comments4450
Поділіться публікацією:
Замість карантину: 2,3 млн білорусів на чолі з Лукашенком влаштували загальнонаціональний суботник

У Білорусі, президент якої Олександр Лукашенко по-своєму ставиться до пандемії коронавірусу, сьогодні влаштували республіканський суботник. Про це повідомляє білоруське медіа БЕЛТА.

Повідомляється, що трудитися 25 квітня вийшли діти і дорослі у всіх регіонах країни. За підрахунками, всього в суботньому заході взяли участь 2,3 млн білорусів. Так, держоргани, місцеві влади, інші організації провели суботники на робочих місцях або облаштовували історико-культурні цінності, території населених пунктів, а також готували дитячі оздоровчі та спортивно-оздоровчі табору до літнього сезону.

А ось глава країни Лукашенко в цей день відправився в Національний парк "Прип'ятський", де висаджував дерева. Суботник він поєднав з традиційним відвідуванням у двадцятих числах квітня районів, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС. Всього президентська команда висадила 8 тис. саджанців сосни на площі 1,5 гектари.

Додамо, що зараз в Білорусі зареєстровано 9590 осіб з позитивним тестом на коронавірусну інфекцію, одужали й виписані 1573 пацієнти, померли – 67.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що білоруський лідер Олександр Лукашенко розкритикував карантин у Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.belta.by/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!