Головна Новини Світ Решта світу У Білорусі через масове інфікування COVID-19 закрили монастир, де святкував Великдень Лукашенко, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі через масове інфікування COVID-19 закрили монастир, де святкував Великдень Лукашенко, - ЗМІ

Джерела в Білорусі розповіли про закриття монастиря невдовзі після того, як його відвідало сімейство Лукашенко

28 квітня 2020, 14:45 comments2375
Поділіться публікацією:
У Білорусі через масове інфікування COVID-19 закрили монастир, де святкував Великдень Лукашенко, - ЗМІ

У Білорусі  через епідемію коронавірусу закрили Ляденський чоловічий монастир, який на Великдень відвідував президент Олександр Лукашенко з сином Миколою. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Джерела розповіли про закриття монастиря невдовзі після того, як його відвідало сімейство Лукашенко. Інсайдери говорять, що там підтвердили два випадки коронавірусу, а ще 55 чоловік зараз перебувають в ізоляції.

Тим часом лікар центральної районної лікарні анонімно говорить про те, що в монастирі вже 16 випадків коронавірусу: мовляв, ченці харчуються в загальних їдальнях і контактують один з одним, тому випадків може виявитися набагато більше.

Нагадаємо, незважаючи на спалах коронавірусу у Білорусі президент Олександр Лукашенко з сином Миколою відвідав православний храм на Великдень і висловився проти закриття церков для парафіян. За словами лідера держави, Бог "по справі стукнув по голові" людям за допомогою пандемії, а білоруська влада обрала правильну тактику боротьби з COVID-19. За інформацією агентства "БелТА", Лукашенко не вітає тих, хто закрив людям дорогу до храму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!