Головна Новини Світ Решта світу У Південній Кореї через хворобу одного нічного тусовщика закрили всі бари і клуби
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї через хворобу одного нічного тусовщика закрили всі бари і клуби

У Сеулі новий спалах коронавірусу стався через хворого чоловік, який відпочивав у нічних клубах, де контактував з близько 1,5 тис. осіб

9 травня 2020, 23:57 comments2990
Поділіться публікацією:
У Південній Кореї через хворобу одного нічного тусовщика закрили всі бари і клуби

У Сеулі наказали клубам і барам закритися після групового спалаху коронавірусної інфекції, передає агентство Yonhap.

Так, влада Сеула в суботу фактично призупинила бізнес у клубах і барах міста після недавніх масових заражень інфекцією в популярному мультикультурному мікрорайоні міста Ітаевон.

Повідомляється, що 18 осіб отримали позитивний тест на коронавірус. При цьому, 17 жителів так чи інакше пов'язані з однієб зараженою людиною – 29-річним чоловіком. Як виявилося, за останні дні він провів час у 5 нічних закладах вищевказаного району. Всього лікарі повідомляють про майже 30 випадків зараження, які спровокував цей житель. Більш того, контактувати з хворим могли близько 1500 осіб. Тому медики побоюються наростання числа заражених у найближчі дні. Мерія міста закликала всіх, хто веселився в клубах з 29 квітня по 6 травня, перевіритися на наявність захворювання.

Тож, за наказом уряду, відтепер в Сеулі всім установам нічного життя по всій столиці буде заборонено приймати натовпи людей.

Додамо, що Південна Корея вважається однією з найуспішніших країн у боротьбі з пандемією. Сьогодні там близько 10,8 тис. заражених людей, смертельних випадків – 256.

Нагадаємо, число випадків зараження коронавірусом COVID-19 у всьому світі перевищило 4 мільйони. Так, коронавірус забрав життя понад 275 тис. осіб по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!