Головна Новини Світ Решта світу Масова бійка на кордоні Індії та Китаю: більше десятка людей постраждали
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова бійка на кордоні Індії та Китаю: більше десятка людей постраждали

На індійсько-китайському кордоні сталася масова бійка прикордонних патрулів, постраждали 13 військових

10 травня 2020, 21:27 comments3034
Поділіться публікацією:
Масова бійка на кордоні Індії та Китаю: більше десятка людей постраждали

Сьогодні в північно-східному індійському штаті Шикімі, який межує з Китаєм, відбулося масове зіткнення між прикордонниками обох держав. Про це передає видання "Reuters".

"Агресивна поведінка обох сторін призвела до легких травм військовослужбовців. Обидві сторони розійшлися після діалогу та взаємодії на місцевому рівні", — зазначено в повідомленні Міністерства оборони Індії.

За даними місцевої індійської газети Hindustan Times з посиланням на військове джерело, в результаті інциденту поранення отримали четверо індійських солдатів і сім китайських військовослужбовців. За даними видання, в конфлікті брали участь близько 150 солдатів.

У Міністерстві оборони уточнили, що інцидент стався в районі Накула, при цьому у відомстві не повідомили подробиць причин початку конфлікту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в столиці Південної Кореї житель хаотично відвідував нічні клуби, в результаті чого в Сеулі відбулася нова масова спалах коронавіруса COVID-19. Ппро указом уряду, відтепер в Сеулі всім установам нічного життя по всій столиці буде заборонено приймати натовпу людей.

Додамо, що Південна Корея вважається однією з найуспішніших країн у боротьбі з пандемією. Сьогодні там близько 10,8 тис. заражених людей, смертельних випадків – 256.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!