Головна Новини Світ Решта світу Іранські військові атакували власний корабель - Daily Mail
commentss НОВИНИ Всі новини

Іранські військові атакували власний корабель - Daily Mail

Есмінець відкрив вогонь по кораблю ВМФ Ірану під час військових навчань. Загинули десятки людей, - ЗМІ

11 травня 2020, 09:34 comments3061
Поділіться публікацією:
Іранські військові атакували власний корабель - Daily Mail

В Ірані під час навчань військові ВМФ атакували власний корабель. Один з есмінців випадково випустив протикорабельну крилату ракету з лінкора. Загинули, за різними даними, від 20 до 40 осіб. Про це повідомляє Daily Mail.

Військові навчання армія Ірану проводила в Оманській затоці. У них брали участь кораблі військово-морського флоту. У якийсь момент есмінець Jamaran випустив у бік лінкора Konarak крилату ракету С-802. Це сталося помилково, повідомив пізніше журналіст Махді Бахтіарі, який очолює політичний відділ Іранського інформаційного агенства. Ракета потрапила точно в ціль. Вражений нею корабель пішов на дно. В цей час на борту було кілька десятків військових. Іранські ЗМІ наводять різну кількість жертв: від 20 до 40. Ще кілька десятків пропали безвісті. Їх пошуки в морі тривають. При цьому іранські військові поки що офіційних коментарів з цього приводу не давали.

Есмінець Jamaran іранські військові отримали на озброєння в 2010 році. Він вважається одним з найсучасніших в ВМФ Ірану. Може вражати цілі з допомогою протикорабельних ракет і торпед. Екіпаж есмінця — близько 140 осіб.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що іранські військові збили неподалік від аеропорту в Тегерані лайнер "Міжнародних авіаліній України". Тоді загинули всі, хто був на борту, а влада Ірану заявила, що атакували пасажирський літак помилково.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!