Головна Новини Світ Росія Російський журналіст заявив про переїзд до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський журналіст заявив про переїзд до Києва

Російський журналіст Ілля Жегулев переїжджає до Києва

20 серпня 2019, 00:37 comments3530
Поділіться публікацією:
Російський журналіст заявив про переїзд до Києва

Російський журналіст Ілля Жегулев, який працював у виданнях "Медуза" і Forbes, заявив про свій переїзд до Києва. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"З вересня я працюю в агентстві Reuters, в українському офісі, на посаді кореспондента-розслідувача. Дада, Reuters не тільки пише новини і хоч в Києві буде всього один розслідувач, агентство величезна і я буду себе почувати явно не на самоті. Причин кілька. особисті причини (дружині запропонували роботу мрії) наклалися на бажання ризикнути, спробувати щось кардинально нове ", — пише Жегулев.

Журналіст також заявив про те, що почне вчити українську мову. При цьому, однак, у своєму пості він не зміг з вибором написання "в Україні" або "на Україні", і написав, що їде "до Києва".

"Тепер мені треба буде згадувати всю журналістику даних, яку ми віддавали Голунова і вчити відразу дві мови — англійська, який я призабув і український, якого я не знав зовсім. Але злякатися і не йти — це трохи не про мене", — додав він.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", російський журналіст Шура Бурятін оголошував голодування на підтримку українського режисера Олега Сенцова. "Голодування — це форма протесту, яку легко підтримати. Вчора до голодування Сенцова приєднався антифашист Олександр Кольченко, засуджений разом з ним у тій самій сфабрикованою справою ... Кольченко недавно сидів в карцері, до цього лежав у тюремній лікарні з дистрофією — і приєднався. А мені що заважає? Для цього необов'язково сидіти в тюрмі, це дія вільної людини ", — заявив журналіст. Бурятін підкреслив, що йому абсолютно все одно, чий Крим. Мова просто про людину, якого посадили на двадцять років за вигадане злочин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!