Головна Новини Світ Росія Путін доручив підготувати "симетричну відповідь" ракетному випробуванню в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін доручив підготувати "симетричну відповідь" ракетному випробуванню в США

Президент Путін дав вказівку проаналізувати рівень загрози від ракетних випробувань США

23 серпня 2019, 14:01 comments1801
Поділіться публікацією:
Путін доручив підготувати "симетричну відповідь" ракетному випробуванню в США

Президент Росії Володимир Путін провів оперативну нараду з Радою безпеки і доручив підготувати "симетричну відповідь" на випробування в США крилатої ракети середньої дальності, здатної нести ядерний заряд.

"Доручаю Міністерству оборони Російської Федерації, Міністерству закордонних справ, іншим профільним відомствам проаналізувати рівень загрози, створюваний згаданими діями Сполучених Штатів для нашої країни, і вжити вичерпних заходів з підготовки симетричної відповіді", — сказав президент РФ.

Володимир Путін нагадав, що 18 серпня у Сполучених Штатах зробили випробувальний запуск крилатої ракети наземного базування, яка вразила ціль на відстані понад 500 кілометрів.

За словами російського лідера, таке озброєння відноситься до категорії забороненого за Договором про ліквідацію ракет середньої і малої дальності від 1987 року.

Президент РФ також запевняє, що "ніколи не хотів, не хоче і не буде втягуватися у витратну, руйнівну для економіки гонку озброєнь".

Як повідомляв портал "Коментарі", США випробували першу крилату ракету наземного базування з досяжності понад 500 км, яка була заборонена ракетним договором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!