Головна Новини Світ Росія У Вірменії затримали екс-главу мінфіну Хачатряна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вірменії затримали екс-главу мінфіну Хачатряна

Хачатрян раніше обіймав високі посади у фіскальних органах

27 серпня 2019, 22:50 comments1949
Поділіться публікацією:
У Вірменії затримали екс-главу мінфіну Хачатряна

Колишній міністр фінансів Вірменії, екс-голова Комітету з держприбутками республіки Гагік Хачатрян затриманий за підозрою в розтраті в особливо великих розмірах і зловживанні посадовими повноваженнями, Про це повідомили в прес-центрі Служби національної безпеки.

Раніше глава РНБ Артур Ванецян повідомив журналістам, що в рамках кримінальної справи, порушеної за ознаками статей "розтрата в особливо великих розмірах" і "зловживання посадовими повноваженнями", проводяться обшуки в будинку і на об'єктах, що належать Хачатряну, а також в особняках афілійованих з ним осіб. Він нагадав, що колишнього чиновника кілька разів запрошували на Службу нацбезпеки як свідка.

"Після завершення обшуків Гагік Хачатрян і колишній високопоставлений співробітник Комітету з держприбутками Карен Хачатрян були доставлені в слідчий департамент РНБ та затримані за підозрою у вчинення діянь, передбачених статтями "зловживання посадовими повноваження, пов'язані з тяжкими наслідками" і "розтрата в особливо великих розмірах", — йдеться в повідомленні.

Хачатрян раніше обіймав високі посади у фіскальних органах. Був міністром фінансів в 2014-2016 роках.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", доомитет за держприбутками Вірменії висловив стурбованість перешкодами, створюваними для в'їжджають в Вірменію фур з продовольством, у зв'язку з політичною акцією за блокування доріг. "Все це викликає занепокоєння, так як виникають проблеми для в'їзду та митного оформлення вантажівок, що може завдати серйозного удару по продовольчої безпеки країни", — сказано в заяві розповсюдженій комітетом. Фіскальні органи закликали всіх учасників акцій врахувати цей тривожний факт і виходячи з необхідності забезпечення митної безпеки не перешкоджати руху фур та їх митного оформлення. Державна служба безпеки харчових продуктів заявила, що буде працювати в цілодобовому режимі, щоб вчасно оформляти ввезену продукцію і уникати скупчення фур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!