Головна Новини Світ Росія Названа причина, чому Путін не зустрічав звільнених полонених
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа причина, чому Путін не зустрічав звільнених полонених

Пєсков розповів причину відсутність Путіна при зустрічі звільнених полонених у Москві

9 вересня 2019, 13:37 comments1912
Поділіться публікацією:
Названа причина, чому Путін не зустрічав звільнених полонених

Президент Росії Володимир Путін не приїхав зустрічати утримуваних осіб, переданих РФ українською стороною у рамках обміну, оскільки це не його прерогатива. Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков .

"Це утримувані особи, загалом, це не прерогатива глави держави. Він свою частину шляху пройшов, щоб обмін відбувся. Це є головним, а не приїзд чи не приїзд в аеропорт. Тут різниця не в емоційному фоні та церемоніальності, важлива суть і виконана робота", — говорить Пєсков.

Як повідомляв сайт "Коментарі",  7 вересня, Україна і Росія провели обмін утримуваними особами у форматі 35 на 35. В Україну повернулися, зокрема, 24 військовополонених моряка, кримський режисер Олег Сенцов, журналіст Роман Сущенко, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Микола Карп'юк, Володимир Балух, Євген Панов, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Едем Бекіров і Артур Панов. Українські моряки були звільнені на поруки омбудсмена Людмили Денисової.

Україна видала Росії, зокрема, колишнього головного редактора "РИА Новости — Украина" Кирила Вишинського, військового Віктора Агєєва, бойовика "ДНР" і фігуранта справи авіакатастрофи рейсу МН17 Володимира Цемаха, завербованого українського військового Олександра Ракушина та інших.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!