Головна Новини Світ Росія Сущенко десятки років не зможе в'їхати в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Сущенко десятки років не зможе в'їхати в Росію

Відповідний указ може бути секретним

9 вересня 2019, 14:33 comments1419
Поділіться публікацією:
Сущенко десятки років не зможе в'їхати в Росію

Журналісту Роману Сущенко, який був обмінений з російського полону, заборонений в'їзд на територію Росії, передає "Укрінформ".

Адвокат журналіста Роман Фейгін заявив, що про заборону Сущенку повідомили в московському СІЗО "Лефортово".

"Якщо говорити про юридичний бік справи, то Сущенка помилували і на 20 років заборонили в'їзд на територію Російської Федерації. Про це йому оголосили в СІЗО. Однак указ, наскільки я знаю, ніде не публікувався. Мабуть, він секретний", — сказав юрист.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 7 вересня Україна і Росія провели обмін утримуваними особами у форматі 35 на 35. В Україну повернулися, зокрема, 24 військовополонених моряка, кримський режисер Олег Сенцов, журналіст Роман Сущенко, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Микола Карпюк, Володимир Балух, Євген Панов, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Едем Бекіров і Артур Панов. Українські моряки були звільнені на поруки омбудсмена Людмили Денисової.

Україна видала Росії, зокрема, головного редактора "РІА Новости — Україна" Кирила Вишинського, військового Віктора Агєєва, бойовика "ДНР" і фігуранта справи авіакатастрофи рейсу МН17 Володимира Цемаха, завербованого українського військового Олександра Ракушина та ін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!