Головна Новини Світ Росія У НАТО відкинули пропозицію Росії ввести мораторій на розміщення РСМД
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО відкинули пропозицію Росії ввести мораторій на розміщення РСМД

У НАТО заявили, що не довіряють пропозиції Росії

26 вересня 2019, 06:55 comments1860
Поділіться публікацією:
У НАТО відкинули пропозицію Росії ввести мораторій на розміщення РСМД

НАТО відкинула пропозицію Росії ввести мораторій на розміщення ракет середньої і меншої дальності. Ця ініціатива "не заслуговує довіри", заявила в середу, 25 вересня, прес-секретар Північноатлантичного альянсу Оана Лунгеску. Росія вже розмістила на своїй території ракети 9М729 (SSC-8 по класифікації альянсу), відзначили в НАТО, передає dw.com. Перед переговорами необхідно знищити ракети таким чином, щоб це можна було перевірити, підкреслили в НАТО.

Президент РФ Володимир Путін в середині вересня направив країнам-учасницям НАТО листа з пропозицією ввести подібний мораторій, повідомляє видання "Комерсант". За його даними, подібні послання отримали і держави, що не входять до альянсу, в тому числі Китай.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Північна Корея запустила дві ракети невстановленого типу в Японське море. Об'єднаний комітет начальників штабів Південної Кореї заявив, що Північна Корея випустила два невпізнаних снаряда в морі біля свого східного узбережжя. 10 серпня КНДР запустила дві ракети невстановленого типу в Японське море. У свою чергу, президент Дональд Трамп заявив, що нещодавно отримав "дуже гарне лист" від північнокорейського лідера Кім Чен Ина, і додав, що може зустрітися з ним ще раз. Також президент США розповів журналістам, що лист було доставлено особисто. Трамп 30 червня зустрівся з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в демілітаризованій зоні між Північною і Південною Кореєю. Через пару днів Трамп заявив, що очікує ще одну зустріч найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: dw.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!