Головна Новини Світ Росія Кремль: "Неважливо, хто там, що вважає, ми до конфлікту на Донбасі непричетні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль: "Неважливо, хто там, що вважає, ми до конфлікту на Донбасі непричетні"

Як позначив Кремль, головне, нарешті, цю проблему вирішити

8 жовтня 2019, 13:31 comments1442
Поділіться публікацією:
Кремль: "Неважливо, хто там, що вважає, ми до конфлікту на Донбасі непричетні"

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі байдуже ставляться до того, що його постійно зараховують до збройного конфлікту на Донбасі. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на ЗМІ Росії.

Так, відповідаючи на питання про те, чому навіть найближчі союзники Росії і, зокрема, Білорусь, вважають Росію учасником конфлікту в цьому регіоні, Пєсков сказав:

"Неважливо, хто ким кого вважає. Тут важливо, хто готовий виконувати взяті на себе зобов'язання, а хто не готовий. А головне, важливо допомогти Україні впоратися з цією життєво важливою для неї проблемою, я маю на увазі проблему південного сходу", — заявив він.

Нагадаємо, неодноразово з вуст Дмитра Пєскова і інших представників кремлівської влади звучала версія, що в Україні триває громадянська війна, спрямована на рішення внутрішньополітичних конфліктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль позначив свою нездатність впливати на рішення найманців т.зв. "Л/ДНР" для того, щоб розвести збройні сили в рамках "формули Штайнмайера", передбаченої Мінськіми угодами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!