Головна Новини Світ Росія Навальний сказав, хто може зайти в Кремль після Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний сказав, хто може зайти в Кремль після Путіна

Мова, звичайно, йде про найближче оточення чинного президента РФ

10 жовтня 2019, 09:54 comments6752
Поділіться публікацією:
Навальний сказав, хто може зайти в Кремль після Путіна

Наступниками Володимира Путіна на посту президента Росії можуть стати діючі глава Міноборони Сергій Шойгу або глава МЗС РФ Сергій Лавров. Про це повідомляє видання "Укрінформ", посилаючись на заяву відомого російського блогера і опозиціонера Олексія Навального на форумі в честь Бориса Нємцова в Варшаві, де політик зараз знаходиться.

"Сьогодні є, як мінімум, дві кандидатури — Сергій Шойгу і Сергій Лавров, які в умовах недопущення опозиційних кандидатів виграють вибори з таким же результатом як і Путін", — підкреслив Навальний.

Він додав, що зараз Шойгу отримав би значно більше голосів, ніж Путін.

Крім того, за словами опозиціонера, якби Путіна "випадково забрав НЛО", то вся влада в Росії дісталася б мерові Москви Сергію Собяніну, який сконцентрував на собі "колосальні медійні та фінансові ресурси".

Олексій Навальний припустив, що Путін також може спробувати і надалі залишитися при владі в РФ, створивши конфедерацію з Білоруссю і стати президентом нового освіти першої каденції. Однак, на шляху цьому, за його словами, може стати президент Білорусі Олександр Лукашенко, який також має амбіції і не захоче поступатися.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що вчора відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського і глави МЗС Нідерландів Стефа Блоку, де вони обговорили розслідування авіакатастрофи МН-17.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!