Головна Новини Світ Росія Росія розробляє комплекси, які здатні подолати будь-яку систему ПРО
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія розробляє комплекси, які здатні подолати будь-яку систему ПРО

Путін розповів про планищодо розробки ударних комплексів

12 жовтня 2019, 15:57 comments2166
Поділіться публікацією:
Росія розробляє комплекси, які здатні подолати будь-яку систему ПРО

Президент РФ Володимир Путін розповів про те, що російська Федерація розробляє ударні комплекси, які можуть подолати будь-яку систему ПРО.

"Ми будемо працювати над такими ударними комплексами, які, безумовно, подолають будь-яку систему. Ми це зробимо, зараз це вже очевидно, тому що системи працюють проти балістичних ракет, літальних по балістичній траєкторії, а ми крім того, що їх удосконалили багаторазово, ще й створили іншу зброю, якої поки що в світі ні в кого немає", — сказав він.

В минулому році російський президент заявляв про успішне випробування і прийняття на озброєння гіперзвукової зброї та випробуванні нової ракети з ядерним двигуном.

Також він тоді говорив про те, що авіаційна гіперзвукова зброя під назвою Кинджал вже поставлено на озброєння на півдні Росії.

Як повідомляло видання "Коментарі", уряд РФ активно поповнює бойові запаси для своїх  найманців на окупованій території Л/ДНР. По залізничних коліях провозяться боєприпаси, які дозволяють вести бойові дії на протязі 14 днів, особливо стала налагоджена поставка в окуповані корпуса Донецьк 1 і Луганськ 2., там створили цілий склад боєприпасів, доставлених з Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!