Головна Новини Світ Росія "Справжня сатира": Максим Галкін прямо на концерті різко розкритикував Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Справжня сатира": Максим Галкін прямо на концерті різко розкритикував Путіна

Шоу-програма відомого гумориста пройшла в Новосибірську ще місяць тому

11 листопада 2019, 12:44 comments3149
Поділіться публікацією:








"Справжня сатира": Максим Галкін прямо на концерті різко розкритикував Путіна

Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін привернув увагу міжнародної аудиторії, завдяки тому, що, мабуть, вперше гостро висміяв нинішню політику в Росії. Уривок з концертної програми опублікований на одному з каналів YouTube.

"Нам весь час в новинах розповідають про Україну, мене вже це дістало, я ж не в Україні живу", — заявив зі сцени артист, нехарактерно для росіян використовуючи прийменник "в" Україні, а не "на".

У цьому ж ключі Галкін посміявся над безглуздим поведінкою ведучих і "експертів" однією з пропагандистських передач на центральному росканале.

Також несподівано для багатьох гумористів, які переважно лояльні до чинного керівництва Кремля, артист сміливо пожартував на тему беззмінного правління Володимира Путіна.

"Звичайно, Володимир Володимирович молодець, скільки він вже 20 років, навіть Брежнєва обігнав. Зрозуміло, він розумніший за нас і йому нудно зі всіма цими світовими лідерами, які такі наївні і змінюються, кожні чотири роки", — посміявся артист у властивій йому манері.

Цікавою реплікою у виступі шоумена стало і зауваження, що Путін давно живе в іншій реальності і мислить іншими масштабами.

"Йому нудно з нами, у нас проблеми постійно, нам пенсії не ті, а він вже подумки Марс завойовує. Ми скаржимося, а він просить: "Потерпіть. скоро заживемо, затягніть пасок". І ми затягуємо, хто на поясі, хто — на шиї", — почасти жартує Галкін і зал відповідає оплесками.


Цей ролик з новосибірського концерту Максима Галкіна вже активно обговорюється аудиторією з України, серед інших коментарів чітко простежується іронія про те, що російський комік, актор і теелведущий готується повторити долю свого українського колеги Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Білому Домі США висловили надію, що гострий конфлікт між Росією та Україною зможе зважитися "полюбовно".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!