Головна Новини Світ Росія Путін озвучив нову вимогу по розведенню сил на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін озвучив нову вимогу по розведенню сил на Донбасі

Путін відповідав на запитання журналістів більше 40 хвилин

14 листопада 2019, 23:10 comments3521
Поділіться публікацією:
Путін озвучив нову вимогу по розведенню сил на Донбасі

Російський президент Володимир Путін озвучив ще одну вимогу по Донбасу — заявив про необхідність розведення військ уздовж всієї лінії розмежування. Про це він сказав на брифінгу за підсумками саміту БРІКС.

"Ми бачимо заяви офіційних осіб (України — ред), що в зону, звідки відведені війська з важким озброєнням, можуть повернутися і інші збройні формування. І міліція, і нацгвардія України. Ну тоді все те ж саме буде зроблено з боку ополченців ЛНР і ДНР. Потрібно це, якщо війська пішли? Мені здається – ні", — сказав він.

Володимир Путін також відкинув ймовірність зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським тет-а-тет до нормандського саміту. Говорячи ж про зустріч чотирьох лідерів, він сказав, що вона "можлива". Коментуючи закон про особливий статус Донбасу, Путін заявив, що Україна повинна узгоджувати його з бойовиками.

Путін відповідав на запитання журналістів більше 40 хвилин.

Раніше міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що Україна може вийти з мінських угод, якщо зустріч у форматі нормандському виявиться безрезультативною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в районі Золотого-4 Луганській області не зафіксовано порушення режиму тиші після етапу розведення сил.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!