Головна Новини Світ Росія Росіян, які симпатизують Путіну, стало менше, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян, які симпатизують Путіну, стало менше, - опитування

Як показало дослідження, росіян, які симпатизують Путіну, стало менше, але рейтинг схвалення його роботи все одно дуже високий

18 листопада 2019, 11:02 comments2059
Поділіться публікацією:
Росіян, які симпатизують Путіну, стало менше, - опитування

Росіян, які симпатизують своєму президенту Володимиру Путіну, стало менше. Про це стало відомо з результатів дослідження російського аналітичного центру "Левада-центр".

Згідно з повідомленням аналітиків, за останні два роки росіяни на питання про президента Володимира Путіна стали рідше висловлювати позитивні почуття і частіше – нейтральні. Так, 8% опитаних висловлюють по відношенню до Путіна захоплення, 24% — симпатію: ці ж показники були вище на 2-8% у 2017 році. Ще 30% не можуть сказати про Путіна нічого поганого, а нейтрально ставляться до нього — 15% опитаних: частки зросли на 2-3% порівняно з 2017-им. Насторожене, вичікувальне ставлення зараз є у 8%, стільки ж не можуть сказати про Путіна нічого хорошого, по 3% учасників відчувають до свого президента огиду й антипатію.

Повідомляється, що сумарний рівень схвалення діяльності президента в жовтні 2019 року склав 70%, а відповідь "не схвалюю" зафіксовано у 29% опитаних. При цьому, в минулому місяці було 68% проти 31% відповідно.

Опитування провели 24-30 жовтня серед 1616 повнолітніх росіян у 137 населених пунктах РФ.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, як змінився рейтинг президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!