Головна Новини Світ Росія Пєсков ухилився від відповіді про зустріч Путіна і Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков ухилився від відповіді про зустріч Путіна і Зеленського

Пєсков розповів про те, Путін зустрінеться з Зеленським

19 листопада 2019, 09:11 comments1701
Поділіться публікацією:
Пєсков ухилився від відповіді про зустріч Путіна і Зеленського

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував можливість особистої зустрічі глави російської держави з Володимиром Зеленським перед нормандським самітом.

За словами Пєскова, програма зустрічей Путіна в Парижі поки не готова, зараз вона знаходиться на стадії розробки.

"Програма поїздки тільки на стадії розробки", — сказав він, таким чином пішовши від відповіді, чи може "господар Кремля" в цей день окремо зустрітися з президентом України.

Як повідомляло видання "Коментарі", 12 листопада перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував провести перемовини президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в його країні. Назарбаєв відзначив, що президент України вже погодився на зустріч на "нейтральній майданчику", в той час, як глава російського держави поки що не дав відповідь.

Незабаром прес-секретар глави російської держави заявив про те, що президент РФ Володимир Путін не проти зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але без ретельної підготовки це не має сенсу.

За словами Пєскова, Путін неодноразово говорив, що він ніколи не відмовляється від подібних зустрічей, зокрема — від цієї, але, щоб вона принесла користь, потрібно добре підготуватися. Також прес-секретар зазначив, що в даний момент всі зусилля спрямовані на підготовку до процесів нормандського формату.

Нагадаємо, що Кремль офіційно підтвердив участь президента Росії Володимира Путіна в нормандської зустрічі, яка відбудеться 9 грудня в Парижі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!