Головна Новини Світ Росія Росія почала навчання в акваторії Чорного моря
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала навчання в акваторії Чорного моря

У вченнях у водах Чорного моря візьмуть участь кораблі та авіація

19 листопада 2019, 09:57 comments1749
Поділіться публікацією:
Росія почала навчання в акваторії Чорного моря

Військово-морський флот Російської федерації сьогодні розпочав навчання в акваторії Чорного моря. Про це інформує РІА з посиланням на повідомлення прес-служби Чорноморського флоту.

Згідно з повідомленням, до навчань, що стартували у Чорному морі, залучено більше десяти кораблів, які вийшли з пунктів базування тимчасово окупованого Севастополя і Новоросійська. Під час навчань планують відпрацювати прийоми ведення морського бою, пошуку та ліквідації підводного судна, виявлення і знищення берегового командного пункту, а також проведуть тренування з відбиття атаки з повітря. Зазначається, що до вчення залучать авіацію. Будуть використані фрегат, малий ракетний корабель, великий десантний корабель, морські тральщики і судна допоміжного флоту, а також винищувачі.

Нагадаємо, що вчора, 18 листопада, Військово-морські сили Збройних сил України офіційно підтвердили повернення українських катерів і буксиру, які затримала Росія рік тому. Портал "Коментарі" повідомляв, що подальшу долю українських кораблів, а також їх екіпажів — 24 моряків, вирішить арбітражний трибунал в Гаазі (Нідерланди) на цьому тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!