Головна Новини Світ Росія У в'язницях Росії готують місця для наркоманів
commentss НОВИНИ Всі новини

У в'язницях Росії готують місця для наркоманів

Депутат від "Справедливої Росії" вважає, що наркобізнес треба зрівняти з тероризмом та "рубати на корені"

2 грудня 2019, 15:52 comments1730
Поділіться публікацією:
У в'язницях Росії готують місця для наркоманів

У Державній Думі РФ депутат від фракції "Справедлива Росія" Олег Нілов охарактеризував внесений його колегами законопроект, що передбачає тотальну боротьбу з наркоторгівлею. Згідно йому, люди, чию провину в поширенні наркотиків доведуть у суді, будуть приговариваться до довічного ув'язнення, а залежні від наркотичних речовин і не соглашающиеся на лікування, отримувати реальні тюремні терміни. Про це передає російське агентство "ТАСС".

Так, на думку депутата, загроза громадської безпеки від наркотиків надзвичайна, і тому слід зрівняти наркоторгівлю з світовим тероризмом. Так звані "наркобарони" повинні приговариваться до максимальних строків ув'язнення і конфіскації майна, крім того, сувора кримінальна відповідальність буде поширюватися і на неповнолітніх, які "де-то кому-то продали дозу".

Нілов зазначив, що законопроект передбачає реальні терміни і для наркозалежних людей, оскільки їх психологічна і фізична залежність є медичним діагнозом.

"Скоєні злочини під впливом наркотиків необхідно зробити пом'якшувальною провину доказом на рівні афекту або недієздатності, після чого направляти на лікування. Якщо ж людина відмовляється від нього, то цього "хворого" треба направляти в закриті установи з більш м'якими умовами, де містяться злочинці, засуджені за "легким" статтями Кримінального кодексу, але з максимальною ізоляцією", — зазначив російський депутат.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Держдумі скасували заборону на зображення нацистської символіки — свастики з метою виховання патріотичних ідей, що будуються  на перемозі в Великій Вітчизняній війні (Друга Світова)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!