Головна Новини Світ Росія У Росії посміялися над застереженнями Порошенко Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії посміялися над застереженнями Порошенко Зеленському

На думку депутата Держдуми РФ, п'ятий президент України проектує свої страхи, чим тільки ускладнює ситуацію

6 грудня 2019, 16:28 comments6014
Поділіться публікацією:
У Росії посміялися над застереженнями Порошенко Зеленському

Народний депутат Держдуми РФ від Севастополя Ігор Білик, прочитавши текст рекомендацій від п'ятого президента України Петра Порошенка для нинішнього гаранта Володимира Зеленського напередодні нормандського саміту, заявив, що він повний забобонів і страхів самого Порошенка. Про це передає російське інформагентство RT зі слів самого Бєліка.

"Порошенко проектує свої страхи на нового президента Зеленського лише тому, що сам не в змозі ні виконувати дані обіцянки, ні відповісти за поставлену власною рукою підпис", — зазначив російський політик.

Бєлік також підкреслив, що за п'ять років з дня підписання Мінських угод Петро Порошенко всіляко уникав виконання умов договору, який би привів Україну до світу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що п'ятий гарант Конституції в Україні Петро Порошенко присвятив цілий блог президенту Володимиру Зеленському, щоб останній знав, як себе вести на зустрічі з лідером Росії Володимиром Путіним. Одна з умов і рад на правах більш досвідченого парламентера, це не залишатися наодинці з Путіним, який, будучи вихідцем з силових структур КДБ володіє прийомами хитрих маніпуляцій і хибного впливу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!