Головна Новини Світ Росія У Росії порахували, у скільки обійшлося імпортозаміщення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії порахували, у скільки обійшлося імпортозаміщення

Влада РФ вкладає все більше коштів у імпортозаміщення

10 грудня 2019, 18:43 comments1461
Поділіться публікацією:
У Росії порахували, у скільки обійшлося імпортозаміщення

Уряд Російської Федерації починаючи з 2015 року витратив більше 2,9 трлн рублів (45,6 млрд дол. за курсом Центробанку Росії 10 грудня 2019 року) на фінансування проектів з імпортозаміщення. Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на слова прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Зокрема, російська влада виділила 1,3 трлн руб. на ці проекти на 2019-2020 роки. У той же час в період з 2015 по 2018 роки на ці цілі витратили понад 1,6 трлн руб.

Російський прем'єр запевняє, що курсу на імпортозаміщення дотримуються в РФ цілеспрямовано. Найбільші успіхи в цьому напрямку фіксують в харчовій і переробній промисловості.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України продовжив ще на рік дію мит на російські товари – до 31 грудня 2020 року. Уряд прийняв таке рішення у відповідь на аналогічні дії з боку РФ.

Крім того, ми писали, що Великобританія частково пом'якшила санкції проти Росії. Це зробили кілька місяців тому заради того, щоб спільна програма Європейського космічного агентства і Роскосмосу по дослідженню Марса ExoMars йшла за планом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!