Головна Новини Світ Росія У Росії чоловік голосно вмикав запис іржання коня і отримав арешт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловік голосно вмикав запис іржання коня і отримав арешт

Безробітного росіянина заарештували за те, що він "катував" сусідів звуками іржання коня

13 грудня 2019, 14:33 comments4965
Поділіться публікацією:
У Росії чоловік голосно вмикав запис іржання коня і отримав арешт

В Нижньому Новгороді, Росія, чоловік постійно голосно вмикав запис звуків іржання коня, через що сусіди написали на нього звернення до поліції. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Так, суд на два місяці заарештував 46-річного мешканця за фактом "катування жителів". У поліції повідомляють, що дії чоловіка завдавали "психічні страждання іншим мешканцям будинку", оскільки він з квітня 2018 року періодично включав звуки іржання коня у себе в квартирі. Повідомляється, що чоловік вже тривалий час був безробітним. Раніше мав рибний бізнес, але в 2014 році розорився і залишився з великими боргами. За інформацією місцевих медіа, заарештованого звуть Юрій Кондратьєв, а включав він "кінську" пісню, щоб не чути шуму з сусідських осель. Очевидці говорили, що це перший арешт в Росії за психологічне насильство, а чоловік колись перебував на лікуванні у психіатричній лікарні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що росЗМІ повідомили про новий похід якутського шамана Габишева з метою "повалення Путіна", а тим часом ФСБ затримала його прихильника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!