Головна Новини Світ Росія У Росії чоловікові без почуття гумору загрожує довічне ув'язнення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловікові без почуття гумору загрожує довічне ув'язнення

Житель Омська вбив свою вагітну подругу через жарт про коханця

18 грудня 2019, 18:50 comments1367
Поділіться публікацією:
У Росії чоловікові без почуття гумору загрожує довічне ув'язнення

У російському Омську почнеться суд над 40-річним раніше осудженим чоловіком, який в пориві гніву і в стані наркотичного сп'яніння завдав кілька ножових поранень 25-річній дівчині на п'ятому місяці вагітності, з якою проживав у фактичному шлюбі. Про це передає видання "Сноб", посилаючись на прес-службу управління Слідчого комітету Росії по регіону.

Слідство встановило, що під час конфлікту на ґрунті ревнощів, чоловік вихопив ніж і наніс своїй співмешканці кілька поранень, одне з яких виявилося смертельним. Однак, поки жінка ще була жива, її кривдник викликав "швидку" і по прибуттю лікарів, нещасна встигла їм розповісти, що співмешканець не зрозумів жарту про коханця, який у неї нібито є. Померла вона вже в лікарні.

Враховуючи обтяжуючі обставини, а саме, нанесення смертельних поранень жінці, яка виношувала дитину, а також наркотичне сп'яніння нападника, підозрюваному омичу загрожує позбавлення волі на строк від двадцяти років до довічного.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що апеляційний суд Києва відправив під домашній арешт екс-нардепа Сергія Пашинського, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкодженнях три роки тому.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!