Головна Новини Світ Росія Forbes включив до рейтингу найбагатших блогерів 5-річну дівчинку з Краснодара
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes включив до рейтингу найбагатших блогерів 5-річну дівчинку з Краснодара

Наста Радзинська заробила за 2019 рік $18 мільйонів

18 грудня 2019, 21:57 comments3392
Поділіться публікацією:








Forbes включив до рейтингу найбагатших блогерів 5-річну дівчинку з Краснодара

П'ятирічна Анастасія Радзинська з Краснодарського краю посіла третє місце в рейтингу найбільш високооплачуваних ютуб-блогерів за 2019 рік, складеного американським журналом Forbes.

Дівчинка народилася у звичайній краснодарській родині, при народженні у неї було виявлено ДЦП. Вже в пологовому будинку лікарі повідомили батькам, що Настя не зможе ходити і розмовляти. Однак смілива і любляча пара подружжя Радзинських прийняли рішення піклуватися про дочку і кинули всі сили на її одужання.

Один з методів терапії, яку вони використали — робота на камеру, так батьки вчили дитину взаємодіяти з навколишнім світом. Через кілька років ознаки хвороби у Насті зникли, в 2018 році її сім'я переїхала у Флориду.

У п'ятирічної дівчинки є кілька Ютуб-каналів, в загальній складності на них підписані 107 мільйонів користувачів, все відео Радзинской подивилися 42 мільярди разів. Ролики виходять на семи мовах, а бренди Dannon і Legoland "витрачають мільйони" на співпрацю з блогером.


Зазначимо, що і перше місце в зазначеному рейтингу зайняв малюк — восьмирічний Райан Канджи, який вже очолював цей список в 2018 році. Його дохід від відео з розпакуванням іграшок та іншими розвагами оцінюють у 26 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що журнал Forbes вже назвав найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!