Головна Новини Світ Росія У центрі Москви біля будівлі ФСБ перестрілка: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Москви біля будівлі ФСБ перестрілка: є жертви

За попередніми даними, в перестрілці біля будівлі ФСБ загинув співробітник ДІБДР, а також кілька людей отримали поранення

19 грудня 2019, 17:51 comments1950
Поділіться публікацією:








У центрі Москви біля будівлі ФСБ перестрілка: є жертви

В центрі Москви біля будівлі Федеральної служби безпеки (ФСБ) почалася перестрілка. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Очевидці повідомляють, що чули автоматні черги. Поки відомо про двох постраждалих і про одного загиблого, яким став співробітник ДІБДР Ілля Фісенко. Він першим потрапив під обстріл і помер на місці від ран. Також повідомляється, що постраждалих забрала швидка, яка випадково проїжджала біля будівлі ФСБ, і яку зупинили очевидці.

На Велику Луб'янку зі всієї Москви стягують спецназ. Також туди виїхали наряд МНС і пожежники, але даних про пожежу поки немає. Навколо місця перестрілки перекрили рух, прилеглі будівлі закрили.

Повідомляється, що люди, які знаходяться на місці події бачили кількох нападників.


Раніше "Коментарі" писали, що на Варшавському шосе в Москві в п'ятницю горів склад тканин. Пожежі присвоєно третій ранг складності. За словами градоначальника російської столиці Сергія Собяніна, постраждав один з рятувальників. Загоряння охопило близько 7000 кв. м.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!