Головна Новини Світ Росія Стала відома особа нападника біля будівлі ФСБ в Москві, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома особа нападника біля будівлі ФСБ в Москві, - ЗМІ

В результаті нападу В Москві біля будівлі ФСБ загинув один співробітник спецслужб

20 грудня 2019, 00:40 comments2678
Поділіться публікацією:
Стала відома особа нападника біля будівлі ФСБ в Москві, - ЗМІ

У столиці Росії біля будівлі ФСБ стрілянину відкрив 39-річний уродженець Московської області Євген Манюров. Про це повідомляє 5-tv.ru.

Телевізійний канал також опублікував фото вбитого. На фото, вважає канал, колишній бізнесмен з Подольська. Його компанія займалася консультацією в області комерційної діяльності, але була ліквідована чотири роки тому.

За попередніми даними, Манюров любив стріляти, навіть брав участь в турнірах по стрільбі і займав призові місця на змаганнях.

В результаті біля будівлі ФСБ нападу загинув один співробітник спецслужб. Ще четверо отримали поранення. Також постраждав один цивільний.

picture

 Раніше "Коментарі" писали, що в центрі Москви біля будівлі ФСБ сталася перестрілка, в результаті якої, за попередніми даними, загинула одна людина і ще кілька отримали поранення. На Велику Луб'янку зі всієї Москви стягували спецназ. Telegram-канал LIFE SHOT повідомив з посиланням на джерело в екстрених службах, що в результаті перестрілки в центрі Москви вбито 4 людини. Також LIFE SHOT повідомив, що силовики знайшли на місці стрілянини гранату і рюкзак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.5-tv.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!