Головна Новини Світ Росія У МЗС Росії продовжують нарікати над долею російськомовних українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС Росії продовжують нарікати над долею російськомовних українців

Міністр Лавров заявив про готовність Росії захистити українців, які розмовляють російською мовою

23 грудня 2019, 14:37 comments1767
Поділіться публікацією:
У МЗС Росії продовжують нарікати над долею російськомовних українців

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров продовжує наполягати, що збройний конфлікт на Донбасі є внутрішнім українським конфліктом, де ключовою темою для розбрату стало питання державної мови і утиск російськомовних українців. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на російські ЗМІ.

"Ми готові і далі здійснювати посередницькі функції в рамках контактної групи і, звичайно, будемо жорстко добиватися припинення "дискримінації російськомовних громадян України", — підкреслив Лавров.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава російського МЗС Лавров назвав нові обставини, у зв'язку з якими ускладнюється процедура обміну полоненими між Україною і ОРДЛО.

"Мета — "всіх на всіх", але коли вони всі ці роки формували списки, то виявилося, що не все взаємно підтверджені. Тепер в контактній групі з'явився новий критерій: встановлені — так, але вони не всі "процесуально очищені". Це означає нову перешкоду до того, щоб люди до Різдва і Нового року повернулися додому", — сказав глава МЗС Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!