"Бий палицею зверху": на дитячому ранку в Росії силовики показали, як розганяти протестувальників

Співробітники ФСИНа розіграли для малюків перфоманс зі щитами та кийками

У Челябінській області на шкільному ранку з нагоди посвяти дітей у кадети співробітники Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) продемонстрували проведення розгону масових мітингів. Про це передає російська радіостанція "Ехо Москви", посилаючись на публікацію в Facebook.

"Вся країна обговорює, як в Татарстані поліцейські відпрацювали розгін мітингу на школярах. Челябінська область теж відзначилася. В Златоустівській школі № 21 до п'ятикласникам на посвячення в кадети запросили бійців ФСВП. "Палицею зверху бий!" - лунало на весь зал", - написала Ольга Мухометьярова, засудивши дане дійство, вважаючи, що нічого спільного з вихованням любові до батьківщини воно не має.

" target="_blank">Собянін позитивно відгукнувся про методи силовиків, які застосовували невиправдану жорсткість відносно демонстрантів, що вийшли протестувати проти нечесних виборів у міську Думу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі обіцяють продовжити відстоювати утискуваних російськомовних громадян, що живуть в Україні.