Головна Новини Світ Росія У Росії винищувач зазнав аварії в тайзі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії винищувач зазнав аварії в тайзі

При аварії винищувача у Росії пілотові вдалося врятуватися

24 грудня 2019, 08:55 comments2008
Поділіться публікацією:
У Росії винищувач зазнав аварії в тайзі

Поблизу Комсомольська-на-Амурі у Хабаровському краї, Російська Федерація, 24 грудня зазнав аварії винищувач Т-50/Су-57. Про це інформує "РІА Новини".

Так, у тайзі, в 120 кілометрах від аеродрому Дземги, проходили випробування двигуна, що закінчились авіакатастрофою. Літак зазнав аварії, проте льотчик здійснив катапультування: пілота вдалося перехопити вертольоту Мі-8. Наразі інформації про поточний стан пілота немає.

Повідомляється, що літак не є військовим, а був випущений місцевим авіаційним заводом імені Юрія Гагаріна. Експерти перевірять всі обставини події та стан літака. Поки що, як основну причину аварії, розглядають версію про несправність винищувача або ж неправильні дії пілота.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що винищувачі прибули на порятунок пасажирів літака, що летів з Лондона до Туреччини. Там 26-річна пасажирка напідпитку влаштувала бешкет, нападала на екіпаж і намагалася відкрити двері літака, щоб убити всіх. За рішенням суду, дівчині доведеться виплатити компенсацію авіакомпанії в сумі 100 тис доларів. Поки що її відпустили додому, під заставу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!