Головна Новини Світ Росія Новорічне звернення Путіна: російські канали відключили "дизлайки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Новорічне звернення Путіна: російські канали відключили "дизлайки"

"Перший канал" і НТВ прибрали можливість коментувати та оцінювати звернення російського президента

2 січня 2020, 14:42 comments1803
Поділіться публікацією:
Новорічне звернення Путіна: російські канали відключили "дизлайки"

Російські пропагандистські канали — Перший канал, НТВ і RT — приховали лічильники лайків і дизлайкив під новорічним зверненням президента РФ Володимира Путіна другий рік поспіль. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на російські джерела.

Так, 2 січня стало відомо, на одному з етапів у відео на НТВ було 34 негативних і лише 10 000 позитивних оцінок. На момент публікації кнопки "подобається/не подобається" прибрали. Так само як і можливість коментувати. На сторінці Першого каналу після обіду 1 січня, коли лічильники ще були вимкнені, виступ Путіна набрав понад 66 тисяч дизлайків на 12 тисяч лайків.

В Росії відзначають, що таким чином  пропагандисти росЗМІ діють вже другий рік поспіль. У грудні 2019-го "Росія-24" приховала лічильник лайків під опублікованою прес-конференцією Путіна. У 2018 році під роликами з новорічним зверненням Путіна також були приховані коментарі і відключені лайки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські експерти оцінили новорічне звернення президента Володимира Зеленського, яке викликало високу обговорюваність в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!