Головна Новини Світ Росія У Москві жорстоко побили співробітника ЗМІ, який заявив про цензуру в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві жорстоко побили співробітника ЗМІ, який заявив про цензуру в Росії

При побитті Леоніда Кривенкова нападники обзивали його "п'ятою колоною" і "пиндосовскою гнидою"

15 січня 2020, 16:34 comments1418
Поділіться публікацією:
У Москві жорстоко побили співробітника ЗМІ, який заявив про цензуру в Росії

Колишній телеоператор російського ВГТРК Леонід Кривенков 11 січня зазнав жорстокого нападу з боку двох невідомих чоловіків і дресированої собаки через інтерв'ю іноземним агентствам про існуючу в Росії медіа-цензурі. Про це передає "Радіо Свобода".

Так, за словами Кривенкова, в той вечір він поїхав кататися на лижах у Кузьмінський парк. Коли він повертався з прогулянки біля виходу з парку на вул. Маршала Чуйкова його підстерегли двоє молодих людей з собакою. На Кривенкова накинулися ззаду, повалили на землю і почали бити ногами.

"У момент побиття вони кричали: "гнида пиндосовская, ми навчимо тебе любити Батьківщину", "п'ята колона, ми вас будемо вбивати". Я встиг ухилитися, схопити за ногу одного з нападників і він повалився на землю. Благо, до того часу підійшли перехожі і злякали мерзотників. Однак навіть коли вони тікали, один з них крикнув мені загрозу: "Це було останнє попередження", — розповів постраждалий.

Через шоковий стан Леонід Кривенков не взяв контактні номери свідків цього нападу, але по пам'яті зміг дати орієнтир на правопорушників.

"Обидва щільного атлетичної статури, високого зросту, на вигляд їм 25-30 років, собака у них зовсім молода, найвірогідніше – помісь вівчарки з дворнягою. Злочинці були одягнені в куртки темного кольору, на одному з них була в'язана шапка чорного кольору", — описав своїх кривдників колишній оператор.

Зазначається, що внаслідок нападу Кривенков отримав струс мозку, сильний забій грудної клітини, закритий перелом кісток носа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про напад на народного депутата від партії "Слуга народу" Михайла Ананченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!