Головна Новини Світ Росія У Росії з в'язниці втік ув'язнений: наглядач знайшов у камері його муляж
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії з в'язниці втік ув'язнений: наглядач знайшов у камері його муляж

Втікач не встиг далеко втекти, а його винахідливість прокуратура не оцінила

21 січня 2020, 14:44 comments2322
Поділіться публікацією:
У Росії з в'язниці втік ув'язнений: наглядач знайшов у камері його муляж

У Красноярському краї РФ ув'язнений втік з колонії-поселення, підклавши на своє спальне місце муляж. Про це передає видання УНІАН, посилаючись на російські ЗМІ.

Так, за повідомленням Нижнепойменской прокуратури по нагляду за дотриманням законів у виправних установах, в нічний час доби засуджений скористався відсутністю нагляду з боку чергової зміни і заклав муляж людського тіла на своє спальне місце, а потім зник. Втікача в той же день затримали на станції Іланській і порушили проти нього кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українське Міністерство юстиції виставить на продаж тюремні будівлі по всій країні.

"Складна ситуація з фінансуванням. Коштів на інфраструктуру у нас немає. Ми зараз відпрацьовуємо механізм, щоб продавати існуючі будівлі тюремної системи і на ці кошти будувати щось нове, — пояснює глава міністерства Денис Малюська. — Враховуючи те, що у нас більше в'язниць, ніж нам потрібно, істотно більше, ми цілком можемо влаштувати розпродаж в'язниць. Якщо ми, звичайно, домовимося про механізм, щоб ці кошти не йшли просто в загальний фонд бюджету, а щоб частину можна було витратити на інфраструктуру".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!