Головна Новини Світ Росія У Москві померла невістка Микити Хрущова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві померла невістка Микити Хрущова

Тіло 85-річної Галини Шумової знайшов онук колишнього генсека ЦК КПРС

21 січня 2020, 17:41 comments2731
Поділіться публікацією:
У Москві померла невістка Микити Хрущова

Невістку колишнього генерального секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова, відомого періодом "відлиги" в СРСР, знайшли мертвою у її квартирі в Москві. Про це передає видання УНІАН, посилаючись на російські джерела.

Галина Шумова була першою дружиною сина Микити Хрущова Сергія, довгий час жила з ним у США, після розлучення повернулася в Росію.

"Смерть 85-річної пенсіонерки сталася внаслідок зупинки серця, слідів насильства не виявлено", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні в швейцарському місті Давосі були затримані два росіянина, які будували з себе простих сантехніків, з-за чого їх підозрюють у шпигунстві.

"Один з двох чоловіків стверджував, що був водопровідником. Але, як не дивно, він, як і його друг, мав при собі російський дипломатичний паспорт, — пише джерело. — Поліція також була здивована тим фактом, що двоє чоловіків планували залишитися в Давосі на три тижні. Це очевидно дорого для тих, хто встановлює і ремонтує туалети чи раковини в Росії".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!