Головна Новини Світ Росія ПАРЄ пропонує затвердити повноваження російської делегації без санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

ПАРЄ пропонує затвердити повноваження російської делегації без санкцій

У проекті рішення ПАРЄ повідомляється, що Росія відновила платежі до бюджету Ради Європи

29 січня 2020, 11:12 comments2626
Поділіться публікацією:
ПАРЄ пропонує затвердити повноваження російської делегації без санкцій

У Парламентській Асамблеї Ради Європи представили проект рішення, який оскаржує повноваження російської делегації через порушення РФ зобов'язань перед Радою Європи. Про це повідомляє "Європейська правда".

Так, комітет з моніторингу зобов'язань рекомендує затвердити повноваження російської делегації без санкцій і обмежень. Зазначимо, документ, складений одним з лобістів РФ в ПАРЄ, нідерландським лівим депутатом Тіні Коксом. Зокрема, він виступив проти введення обмежень для РФ і заявив про "виконання вимог ПАРЄ з боку Росії". На думку Коксу, Росія виправляє проблеми, через які на неї були накладені санкції. В документі йдеться про повернення українських моряків та поновлення платежів у бюджет Ради Європи.

При цьому, про порушення прав людини з боку РФ в анексованому Криму або ж на тимчасово окупованому Донбасі, невиконання рішень ЄСПЛ немає ані слова.

Документ розглянуть в пленарному залі сьогодні ввечері, українська делегація має намір внести правки.

Раніше "Коментарі" інформували, що депутат Петро Толстой, який "відзначився" своїми антиукраїнськими і антисемітськими поглядами, обраний віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи від Росії. Як написала нардеп Василенко, російський представник на моніторинговому комітеті ПАРЄ заявляв, що в Україні "громадянська війна і нелегітимна влада".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!