Головна Новини Світ Росія Відгородитися від Китаю: Росія закриває кордон на Далекому Сході
commentss НОВИНИ Всі новини

Відгородитися від Китаю: Росія закриває кордон на Далекому Сході

Коронавірус підхопили понад 7800 чоловік, серед яких, крім китайців, - росіяни, американці, німці і французи

30 січня 2020, 12:25 comments1908
Поділіться публікацією:
Відгородитися від Китаю: Росія закриває кордон на Далекому Сході

Сьогодні прем'єр-міністр РФ Михайло Мішустін підписав розпорядження, згідно з яким Росія закриває кордон з Китаєм. Цей крок, за його словами, став вимушеною мірою через поширення коронавірусу, який спалахнув в Піднебесній і забрав життя 170 китайців.

За словами Мішустіна, розпорядження вже пішло в роботу, і протягом дня кордон у Далекосхідному регіоні буде закритий. Згідно з останньої інформацією, вірус підхопили понад 7800 чоловік, серед яких, крім китайців, — росіяни, американці, німці і французи.

Сьогодні в Китай відправиться літак компанії "МАУ", який поверне додому українських туристів. Ще один рейс заплановано на 3 лютого, після чого Україна припиняє сполучення з Піднебесною.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 195 американців, яких евакуювали з епіцентру поширення коронавірусу – китайського міста Ухань, відправили на військову базу на федеральний карантин. Вони вже оселилися на військовій базі Марч в Каліфорнії, де пробудуть в ізоляції мінімум три дні. Весь цей час за ними будуть спостерігати медики, які проведуть кілька лабораторних досліджень, щоб виключити зараження китайським вірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!