Головна Новини Світ Росія У Росії підлітки жорстоко побили шестикласницю: штовхали ногами і примушували їсти багнюку (відео 18+ )
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії підлітки жорстоко побили шестикласницю: штовхали ногами і примушували їсти багнюку (відео 18+ )

За попередньою інформацією, у Росії дівчатка-підлітки жорстоко знущалися над ровесницею через ревнощі до хлопця

6 лютого 2020, 10:26 comments2503
Поділіться публікацією:
У Росії підлітки жорстоко побили шестикласницю: штовхали ногами і примушували їсти багнюку (відео 18+ )

В Росії підлітки жахливо знущалися над шестикласницею, знімаючи побиття і приниження на відео. Про подію повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався в Данкові, Липецька область. При цьому, слідчий комітет області перевіряє відразу ряд подібних актів жорстокості, які відбувалися систематично у місцевому ліцеї.

Так, у мережі з'явилося відео, на якому дві восьмикласниці жорстоко знущаються над шестикласницею: б'ють ногами, тягнуть за волосся, змушують їсти багнюку, поливають водою з калюжі та наказують роздягнутися. При цьому, жахи знімають інші підлітки, не втручаючись в "дівчачі розбірки". За попередньою інформацією, інцидент був викликаний ревнощами восьмикласниць – не поділили з шестикласницею одного хлопчика. У соцмережі користувачі пишуть, що такі знущання відбуваються не в перший раз.


Зазначимо, що вже звільнені начальник відділу освіти Данківського району, директор ліцею, а також класний керівник. Говориться, що на цей момент встановлені всі учасники конфлікту. Мама постраждалої дівчинки написала заяву в поліцію, а на батьків школярок, які катували шестикласницю, складено адміністративні протоколи.

Раніше портал "Коментарі" писали, що в Росії з притулку взяли собаку "в добрі руки", після чого вбили і з'їли (18 ).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!