Головна Новини Світ Росія Довіра росіян до Путіна впала до мінімуму – опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Довіра росіян до Путіна впала до мінімуму – опитування

Опитування показало, як змінилося ставлення росіян до президента РФ Володимира Путіна

12 лютого 2020, 10:21 comments2726
Поділіться публікацією:
Довіра росіян до Путіна впала до мінімуму – опитування

У Росії довіра населення до президента Володимира Путіна за останні два роки зменшилася майже вдвічі. Про це свідчать дані аналітиків "Левада-Центру".

Так, опитування, проведене 23-29 січня цього року, показало довіру мешканців до російського лідеру на рівні 35%, що на 4% менше, ніж у вересні 2019-го. Тоді як в 2017 році– показник сягав 59%. При цьому у списку політиків, яким найбільше довіряють росіяни, також є: Сергій Шойгу (19%), Сергій Лавров (17%), Володимир Жириновський (14%), Геннадій Зюганов (7%), Дмитро Медведєв (5%), Олексій Навальний (3%) та інші. А ось нікому не довіряють 22% опитаних. На питання "кому найбільше не довіряєте" — лідерство тримають Медведєв (27%), Жириновський (16%), Путін (12%), Зюганов (11%).

Раніше "Коментарі" розповіли, що блогер повісив портрет президента РФ Володимира Путіна в ліфт однієї з багатоповерхівок Москви і зняв реакцію жителів будинку. На відео можна побачити, що часто мешканці сміялися, як тільки входили в ліфт, а одна дівчина – жартома почала молитися портрету. Хоча нерідко прозвучали в ролику і нецензурні вирази. "Твою м*ть!.. Ох**нелі", — сказав чоловік який увійшов перший. Хтось із людей запідозрив в "очах Путіна" наявність камер, комусь було "страшно", а одна дівчина заявила, що "це найгірше, що могло трапитися в будинку після капремонту!".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!