Головна Новини Світ Росія Дівчина померла під час конкурсу поїдання солодощів у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина померла під час конкурсу поїдання солодощів у Росії

Розвага з поїдання тістечок на швидкість в одному з московських барів призвела до трагедії

16 лютого 2020, 18:20 comments5612
Поділіться публікацією:
Дівчина померла під час конкурсу поїдання солодощів у Росії

В Росії 23-річна дівчина вирішила взяти участь у конкурсі поїдання солодощів і загинула, вдавившись тістечком. Про жахливий випадок пишуть російські медіа.

Так, змагання з поїдання тістечок на швидкість проходило в одному з барів Москви 15 лютого. Зголосилася до участі 23-річна дівчина, яка під кінець конкурсу ризикнула з'їсти відразу кілька кондитерських виробів. За інформацією очевидців, учасниця перемогла, але всі солодощі прожувати не змогла: вдавилася їжею, а потім втратила свідомість. Медики прибули в заклад, але врятувати дівчину не змогли, а лише констатували смерть. Повідомляється, що компанія учасниці та інші відвідувачі намагалися допомогти дівчині, але їм це не вдалося.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Росії стався жахливий інцидент. Так, спочатку швидка відвезла пацієнта в одну лікарню, після чого з якихось причин в іншу. І замість того, щоб надати допомогу, медики висадили росіянина біля приймальної і поїхали, незважаючи на те, що у чоловіка було защемлення нервових закінчень і він не міг пересуватися сам. Пацієнту довелося повзти до лікарні засніженою дорогою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!