Головна Новини Світ Росія Росіяни заборонили в'їзд громадянам Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни заборонили в'їзд громадянам Китаю

Громадянам Китаю тимчасово заборонили в'їжджати в Росію через спалах коронавірусу

19 лютого 2020, 12:42 comments1242
Поділіться публікацією:
Росіяни заборонили в'їзд громадянам Китаю

Прем'єр-міністр Михайло Мішустін підписав розпорядження, яке тимчасово забороняє громадянам Китаю в'їжджати в Росію. Про це повідомили в оперативному штабі по боротьбі з коронавірусом, який очолює віце-прем'єр Тетяна Голікова, пише "Медуза".

З 19 лютого буде призупинено оформлення запрошень Росії для громадян Китаю, заборона на в'їзд почне діяти з 20 лютого. Вона торкнеться поїздок в цілях туризму, роботи і навчання, а також в особистих цілях. Транзитних пасажирів обмеження не торкнуться.

Згідно з повідомленням оперативного штабу, заборона на в'їзд для китайців введена "у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в КНР і триваючим прибуттям на територію РФ громадян КНР".

Як повідомляло видання "Коментарі", літак Boeing 737-700 NG авіакомпанії SkyUp, який доставить в Україну її громадян після евакуації з китайської провінції Ухань, прибуде в Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Раніше президент Володимир Зеленський попередив усіх політиків, які будуть продовжувати "розганяти" паніку на ґрунті коронавіруса, що евакуйовані з Уханя українці будуть переселені до них додому. "

Я хочу звернутися до деяким політичним партіям, які, — ми це знаємо завдяки правоохоронним органам, — звертаються до місцевих жителів і підбурюють їх перекривати дороги. Ми повинні розуміти: ми забираємо своїх громадян, які такі ж громадяни України, як і ми. А з приводу цих політичних "товаришів": якщо будете перекривати дороги та підбурювати людей, я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу у ваші особняки", — уклав глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!